Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Zrenjanin, 26. januar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.

LSV

Ni posle osam godina od početka investicije  preduzeća „Gruppo Zilio“ problem neispravne pijaće vode nije rešen, a jasno je da se to neće ni dogoditi.

Jučerašnje obraćanje komisije JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojem je jasno naglašeno da Fabrika vode nije ispunila niti jedan od 34 tehnička uslova propisana javnom nabavkom, kao i današnji odgovor direktora Fabrike vode Bojana Dimkića, ukazuju da je na delu opšta šizofrenija, koja građane Zrenjanina čini žrtvama.

I danas će Zrenjaninci potrošiti najmanje 50.000 evra za kupovinu vode u prodavnicama!

LSV već godinama ukazuje na nestručnost, bahatost i neodgovornost lokalnih vlasti i svih nadležnih za rešavanje problema pijaće vode.

Godinama lažu i muljaju. Iz nedelje u nedelju su obećavali i lagali!

Došlo je krajnje vreme da se utvrdi politička i svaka druga odgovornost onih koji godinama troše novac građana Zrenjanina, a ne rešavaju problem.

Tražimo hitnu reakciju državnih organa i kažnjavanje odgovornih.

Zrenjanin više nema vremena na čeka!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook