Vaš: Ohrabrujući podaci o zaustavljanju rasta nezaposlenosti u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 13. 11. 2011. | Komentara: 0

Vaš: Ohrabrujući podaci o zaustavljanju rasta nezaposlenosti u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš ohrabrujućim je ocenio, za ovonedeljni broj lista Zrenjanin, podatak da je u tom mestu zaustavljen rast nezaposlenosti.

Tibor Vaš

- Na ovaj način demantujemo sve loše glasine o našem gradu da se ovde ništa ne događa. Mi, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine, koji smo prihvatili deo obaveza i odgovornosti za budućnost ovog grada i regiona, možemo sa zadovoljstvom konstatovati da smo doprineli stvaranju povoljne političke i privredne klime za ulaganje, da smo i u najtežim trenucima za ovaj grad bili na visini svojih prihvaćenih funkcija- zaključio je Vaš. On je napomenuo da LSV želi da dokaže svima da je Zrenjanin grad koji ima budućnost, u koji vredi ulagati i koji će biti građen po meri i potrebama njegovih građana i građanki.

(BILSV, 13.11.2011.)



Odbori LSV | Utorak, 31. 01. 2012. | Komentara: 0

Poboljšati građanski angažman u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić, ocenio je danas, komentarišući odnos lokalne samouprave i nevladinog sektora u Zrenjaninu, da bi se raspisivanjem tematskih konkursa u mnogome doprinelo poboljšanju građanskog angažmana u gradu.
Odbori LSV | Petak, 27. 01. 2012. | Komentara: 0

Sećanje na žrtve Holokausta u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Polaganjem venaca na spomen-ploču na mestu nekadašnje sinagoge, na uglu ulica Jevrejske i Sarajlijine, u Zrenjaninu je obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta – pogroma jevrejskog naroda tokom Drugog svetskog rata.
Odbori LSV | Četvrtak, 26. 01. 2012. | Komentara: 0

Osnovan MO LSV Novi Karlovci

INĐIJA – Osnivačka skupština MO Novi Karlovci održana je 23. januara 2012. godine u prostorijama lokalne mesne zajednice. Inicijativa je protekla iz samog mesta u akciji sakupljanja potpisa za promenu zakona o registraciji traktora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook