Veliki namet poljoprivrednicima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.

- Godišnja registracija traktora predstavlja namet na vilajet poljoprivrednicima, koji su i ovako osiromašeni. Zbog teške ekonomske krize, poljprivrednici u Srbiji dobijaju nedovoljne subvencije, a repromaterijal je poskupeo za 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu - istakao je Ćirin. On je istakao i da se registracijom traktora svake godine puni se budžet Srbije sa blizu 30 miliona eura i to na uštrb poljoprivrednika.

(BILSV, 13.04.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 
Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook