Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Ponovo inicijativa za Banatski univerzitet

NOVI SAD – Bez obzira na to što Liga socijaldemokrata Vojvodine nije trenutno deo vlasti u Zrenjaninu, ligaši i ligašice nastavljaju svoju borbu da Zrenjanin postane evropski grad i sredina u kojoj se bolje živi - istakla je danas odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina Božana Vukadinović.
Odbori LSV | Utorak, 05. 03. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska skupština nespremna za druge jezike

ZRENJANIN - Potpredsednik GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš rekao je danas na konferenciji za novinare da mnoge učesnike u javnom životu treba podsetiti da je neophodno poštovati i primenjivati zakone koji se tiču ljudskih prava, a da je pojedince koji ih ne poštuju potrebno sankcionisati.
Odbori LSV | Utorak, 26. 02. 2013. | Komentara: 0

Centralizacija Vojvodini zavezala ruke

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton, ocenio je danas da se sem reči “autonomija” malo šta može navesti kao istinski izraz jake regionalne, autonomne vlasti u Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook