Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Odbori LSV | Utorak, 17. 07. 2012. | Komentara: 1

Borba za autonomiju Vojvodine tek predstoji

ZRENJANIN – Prava građana i građanki AP Vojvodine, kolektivna i manjinska, odlukom Ustavnog suda Srbije kojom je 22 odredbe Zakona o nadležnostima AP Vojvodine proglašeno neustavnim, svedena su na najmanju moguću meru, a u nekim oblastima i ukinuta, upozorio je danas poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Adam Paljov. On je dodao i da u toj odluci USS postoji puno nelogičnosti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 16. 07. 2012. | Komentara: 0

Dragana Dukić članica Opštinskog veća u Kikindi

KIKINDA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Dragana Dukić izabrana je u subotu na nastavku konsitutivne sednice Skupštine opštine Kikinda za članicu Opštinskog veća. Za predsednika opštine izabran je Sava Dobranić (DS), a kao i u prethodnom sazivu, funkcija zamenika predsednika opštine poverena je kadru SPS Milošu Latinoviću.
Odbori LSV | Petak, 13. 07. 2012. | Komentara: 0

Liga se povukla iz pregovora o vlasti u Temerinu

TEMERIN – Opštinski odbor Liga socijademokrata Vojvodine Temerin je nakon dva meseca konstruktivnih pokušaja da učestvuje u formiranju temerinske lokalne vlasti, odlučilo da prekine pregovore o formiranju lokalne vlasti u Temerinu, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora LSV Temerin.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook