Vlast u Somboru da se zauzme za radnike "Borelija"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 16. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Somboru da se zauzme za radnike "Borelija"

LSVSOMBOR, 16. mart – Pozivamo lokalnu vlast nađe način da finansijski, ili nekako drugačije pomogne radniku Borelija, samohranom roditelju,  a koji se u očaju zabarikadirao u prodavnici.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je u nekoliko navrata upozoravala na stravičnu sudbinu koja je zadesila radnike „Borelija“. Sve što se dešava nadležni organi morali da preduprede blagovremenim rešavanjem imovinsko pravnih odnosa.
 
Takođe, iako nema ovlašćenja da sama nešto konkretnije uradi, sigurno je i da je lokalna vlast odavno morala u tome da se maksimalno angažuje i insistira kod resornih republičkih  ministarstava na rešavanju tog pitanja.
 
Strašna sudbina koja je zadesila radnike ovog preduzeća, obavezuje nosioce lokalne vlasti da se jasno zauzmu za svoje sugrađane.

 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook