Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.

On je na konferenciji za novinare pojasnio da je LSV intenzivirala aktivnosti oko zakonskog uređivanja pitanja vraćanja imovine pokrajini, odnosno lokalnim samoupravama, što odavno traži, dodajući da je dobro što je aktuelna vlada prihvatila ne samo razgovor o tome, već i pripremu odgovarajućeg zakonskog akta.

"Objektivna je teškoća da republička Direkcija za imovinu nema ažurne spiskove imovine, pa je dogovoreno osnivanje radne grupe koja bi u razumnom roku pripremila te spiskove, kako bi se znalo šta treba da se vrati " naveo je Vojnović.

(BILSV, 29. 03. 2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastaviti putem stabilnosti

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, zabrinut je zbog ulaska Tomislava Nikolića u drugi krug predsedničkih izbora, istakla je predsednica Izvršnog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, zbog čega je pozvala sve Pančevce da na  izborima podrže demokratskog kandidata Borisa Tadića.
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

ZRENJANIN – Liberalno demokratska partija u Zrenjaninu će, u drugom krugu izbora za Skupštinu AP Vojvodine po većinskom sistemu, podržati kandidate Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona i mr Vladimira Vasiljeva, potvrdio je juče menadžer GrO LDP Zrenjanin Rastko Stefanović.
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastavak akcije uređenja parka "Titov gaj"

Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa Igorom Martonom, predsednikom Saveta MZ "Žarko Zrenjanin", obišao je danas park "Titov gaj", u kojem je, uz pomoć LSV, nastavljeno uređenje postavljanjem stubova za reflektore.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook