Vratiti seoske doktore u sela

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.

LSV Backa Palanka

Kako je naveo na konferenciji za novinare, na taj način bi se obezbedili bolji uslovi za život na selu.

- U razgovoru sa direktorom doma zdravlja "Dr.Mladen Stojanović" Milanom Alimpićem dobili smo podršku za ovu inicijativu koju smatramo veoma korisnom za bolji život u našoj opštini - istakao jeTrkulja. Govoreći o predizbornoj kampanji, Trkulja je ocenio da će Liga nastaviti sa istim predizbornim aktivnostima koje je obavljala i do sada, a koje su usmerene ka očuvanju Bačke Palanke.

- Među građankama i građanima naše opštine velika je nezainteresovanost za političke aktivnosti koje su se do sada dešavale u ovoj kampanji - rekao je Trkulja i dodao da će Liga nastaviti svoju kampanju uličnim akcijama i razgovorom sa sugrađanima.

- Sigurno nećmo raditi plakatiranje mesta koja nisu predviđena za isticanje predizbornih plakata - naveo je Trkulja. On je dodao da je uveren da u tom stavu imaju veliku podršku sugrađanki i sugrađana. Takođe, Trkulja je pozvao građanke i građane opštine Bačka Palanka da 6. maja izađu na izbore i daju podršku listi Lige socijaldemokrata Vojvodine koja se nalazi na rednom broju sedam.

(BISLV, 04. 04. 2012.)
Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 10. 2019. | Komentara: 0

Članovi Izvršnog odbora LSV Zrenjanin zahtevaju rešavanje problema kafilerije

Članovi i članice Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin otišli su do kafilerije da izraze svoje nezadovoljstvo zbog širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“ i iskažu stav da se problem mora bez odlaganja rešiti.
Odbori LSV | Nedelja, 06. 10. 2019. | Komentara: 0

Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

Smatramo da nije dobro što vladajuća većina i dalje nastavlja sa starom praksom odbijanja svakog našeg predloga. Za dva do tri meseca će se te iste tačke naći na dnevnom redu, jer su to životni problemi naših sugrađana koji moraju da se rešavaju – izjavio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook