Vratiti seoske doktore u sela

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.

LSV Backa Palanka

Kako je naveo na konferenciji za novinare, na taj način bi se obezbedili bolji uslovi za život na selu.

- U razgovoru sa direktorom doma zdravlja "Dr.Mladen Stojanović" Milanom Alimpićem dobili smo podršku za ovu inicijativu koju smatramo veoma korisnom za bolji život u našoj opštini - istakao jeTrkulja. Govoreći o predizbornoj kampanji, Trkulja je ocenio da će Liga nastaviti sa istim predizbornim aktivnostima koje je obavljala i do sada, a koje su usmerene ka očuvanju Bačke Palanke.

- Među građankama i građanima naše opštine velika je nezainteresovanost za političke aktivnosti koje su se do sada dešavale u ovoj kampanji - rekao je Trkulja i dodao da će Liga nastaviti svoju kampanju uličnim akcijama i razgovorom sa sugrađanima.

- Sigurno nećmo raditi plakatiranje mesta koja nisu predviđena za isticanje predizbornih plakata - naveo je Trkulja. On je dodao da je uveren da u tom stavu imaju veliku podršku sugrađanki i sugrađana. Takođe, Trkulja je pozvao građanke i građane opštine Bačka Palanka da 6. maja izađu na izbore i daju podršku listi Lige socijaldemokrata Vojvodine koja se nalazi na rednom broju sedam.

(BISLV, 04. 04. 2012.)
Odbori LSV | Ponedeljak, 24. 02. 2020. | Komentara: 0

Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo saopštio je danas da LSV najoštrije osuđuje ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicima. 
Odbori LSV | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Bokan je granica koju nećemo preći

Na pitanje da li će LSV nastaviti saradnju sa naprednjacima u Novom Sadu ukoliko Tomislav Bokan izađe na izbore na zajedničkoj listi sa SNS, predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je za 021.rs da je LSV po tom pitanju bila više nego jasna.
Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2020. | Komentara: 0

Samo Vojvođanski front Srbiju spasava

Pre brojnih odgovora na pitanje zašto Vojvođanski front, najpre podsećanje šta je on. Vojvođanski front je grupa političkih partija, organizacija i pojedinaca koja za cilj ima odbranu i zaštitu Vojvodine, njenih građana i dobara. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook