Vratiti seoske doktore u sela

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.

LSV Backa Palanka

Kako je naveo na konferenciji za novinare, na taj način bi se obezbedili bolji uslovi za život na selu.

- U razgovoru sa direktorom doma zdravlja "Dr.Mladen Stojanović" Milanom Alimpićem dobili smo podršku za ovu inicijativu koju smatramo veoma korisnom za bolji život u našoj opštini - istakao jeTrkulja. Govoreći o predizbornoj kampanji, Trkulja je ocenio da će Liga nastaviti sa istim predizbornim aktivnostima koje je obavljala i do sada, a koje su usmerene ka očuvanju Bačke Palanke.

- Među građankama i građanima naše opštine velika je nezainteresovanost za političke aktivnosti koje su se do sada dešavale u ovoj kampanji - rekao je Trkulja i dodao da će Liga nastaviti svoju kampanju uličnim akcijama i razgovorom sa sugrađanima.

- Sigurno nećmo raditi plakatiranje mesta koja nisu predviđena za isticanje predizbornih plakata - naveo je Trkulja. On je dodao da je uveren da u tom stavu imaju veliku podršku sugrađanki i sugrađana. Takođe, Trkulja je pozvao građanke i građane opštine Bačka Palanka da 6. maja izađu na izbore i daju podršku listi Lige socijaldemokrata Vojvodine koja se nalazi na rednom broju sedam.

(BISLV, 04. 04. 2012.)




Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook