Vratiti seoske doktore u sela

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.

LSV Backa Palanka

Kako je naveo na konferenciji za novinare, na taj način bi se obezbedili bolji uslovi za život na selu.

- U razgovoru sa direktorom doma zdravlja "Dr.Mladen Stojanović" Milanom Alimpićem dobili smo podršku za ovu inicijativu koju smatramo veoma korisnom za bolji život u našoj opštini - istakao jeTrkulja. Govoreći o predizbornoj kampanji, Trkulja je ocenio da će Liga nastaviti sa istim predizbornim aktivnostima koje je obavljala i do sada, a koje su usmerene ka očuvanju Bačke Palanke.

- Među građankama i građanima naše opštine velika je nezainteresovanost za političke aktivnosti koje su se do sada dešavale u ovoj kampanji - rekao je Trkulja i dodao da će Liga nastaviti svoju kampanju uličnim akcijama i razgovorom sa sugrađanima.

- Sigurno nećmo raditi plakatiranje mesta koja nisu predviđena za isticanje predizbornih plakata - naveo je Trkulja. On je dodao da je uveren da u tom stavu imaju veliku podršku sugrađanki i sugrađana. Takođe, Trkulja je pozvao građanke i građane opštine Bačka Palanka da 6. maja izađu na izbore i daju podršku listi Lige socijaldemokrata Vojvodine koja se nalazi na rednom broju sedam.

(BISLV, 04. 04. 2012.)




Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook