Vratiti seoske doktore u sela

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.

LSV Backa Palanka

Kako je naveo na konferenciji za novinare, na taj način bi se obezbedili bolji uslovi za život na selu.

- U razgovoru sa direktorom doma zdravlja "Dr.Mladen Stojanović" Milanom Alimpićem dobili smo podršku za ovu inicijativu koju smatramo veoma korisnom za bolji život u našoj opštini - istakao jeTrkulja. Govoreći o predizbornoj kampanji, Trkulja je ocenio da će Liga nastaviti sa istim predizbornim aktivnostima koje je obavljala i do sada, a koje su usmerene ka očuvanju Bačke Palanke.

- Među građankama i građanima naše opštine velika je nezainteresovanost za političke aktivnosti koje su se do sada dešavale u ovoj kampanji - rekao je Trkulja i dodao da će Liga nastaviti svoju kampanju uličnim akcijama i razgovorom sa sugrađanima.

- Sigurno nećmo raditi plakatiranje mesta koja nisu predviđena za isticanje predizbornih plakata - naveo je Trkulja. On je dodao da je uveren da u tom stavu imaju veliku podršku sugrađanki i sugrađana. Takođe, Trkulja je pozvao građanke i građane opštine Bačka Palanka da 6. maja izađu na izbore i daju podršku listi Lige socijaldemokrata Vojvodine koja se nalazi na rednom broju sedam.

(BISLV, 04. 04. 2012.)




Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook