Vršac zaslužuje bolju vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 01. 2018. | Komentara: 0

Vršac zaslužuje bolju vlast

VRŠAC - Gradska organizacija Lige socijaldemkrata Vojvodine Vršac započela je 2018. godinu u pozitivoj atmosferi, radno i sa najavama pojačane aktivnosti. Prema rečima predsednika Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Aleksandra Kanačkog, stavovi LSV su sasvim jasni i od njih nijedan ligaš neće odstupiti. 

LSV

- Gradska vlast u Vršcu je neodgovorna, nesposobna i nanosi veliku štetu gradu i građanima. Aktivnosti Gradskog odbora LSV su vezane isključivo za interes građana. Osnovi cilj je poboljšanje kvaliteta života i standarda građana Vršca. Upravo zbog toga ćemo svaku nepravilnost i štetnu odluku lokalne samouprave suočiti sa kritikom. Pozdravićemo pozitivne rezultate, ako ih bude bilo, ali sve negativne i štetne radnje učinjene našoj sredini ne možemo prećutati – ističe Kanački.

On dodaje da su ligaši otvoreni za razgovore sa građanima i očekuju njihove sugestije i predloge, jer Vršac zaslužuje bolje. 
 (BILSV, 13.01.2018)




Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem bezbednosti u Bečeju

BEČEJ - Bečejski Ligaši su poslednjih meseci upozoravali, da se u opštini Bečej pored sve učestalijih krađa, koja su čak prerasle u razbojništva, sve učestalije vesti o huliganima, koji izazivaju tuče u raznim delovima opštine, tako izazivajući strah kod građanki i građana.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Izborna skupstina OO LSV Zabalj

NOVI SAD – Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić rekao je da je LSV ostvarila najbolji razultat, od osnivanja do danas.On je na Izbornoj skupštini žabaljskog odbora, rekao i da je taj odbor dobro radio u prethodnom periodu.
Odbori LSV | Subota, 16. 03. 2013. | Komentara: 0

Aleksandar Kravić na čelu novosadskih ligaša

NOVI SAD - Aleksandar Kravić izabran je većinom glasova za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad. Na Izbornoj skupštini GrO, koja je danas održana po 14. put, glasalo je 198 delegata, a Kravićevu kandidaturu podržalo je 174.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook