Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.

Predsednik OO LSV Ruma Nenad Tomić i portparol OO LSV Ruma Dejan Božić osvrnuli su se na trenutnu situaciju budućih majki, a Božić je upozorio da demografski podaci pokazuju kako će za pet do šest godina na ovim prostorima živeti četvrtina stanovnika starijih od 65 godina. Iz razloga trenutne ekonomske situacije, mnogi parovi odlažu rađanje dece, dodao je on. Nenad Tomić je najavio akciju koja će se održati 3. aprila, na rumskom vašaru, a zatim i u ostalim selima rumske opštine, tokom koje će se deliti "Slobodna Vojvodina" i prikupljati potpisi podrške u okviru kampanje LSV "Ne - registraciji traktora svake godine".

(BILSV, 31. 03. 2011.)




Odbori LSV | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Udvostručen broj ligaša u Inđiji

INĐIJA – Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Inđija, udvostručila je tokom prošle godine broj svojih članova, istakao je potpredsednik tog odbora Dalibor Petrović.
Odbori LSV | Sreda, 18. 01. 2012. | Komentara: 0

Odlaganje konkursa u Petrohemiji politički čin

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo skrenuo je, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, pažnju na dešavanja u Petrohemiji, odnosno na odlaganje konkursa za zapošljavanje novih ljudi.
Odbori LSV | Utorak, 17. 01. 2012. | Komentara: 2

Vojska da ustupi napuštene prostore

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton apelovao je danas na Ministarstvo odbrane Republike Srbije da prihvati inicijativu novosadskog Društvenog centra da se prostor kasarne "Dr Arčibald Rajs" ustupi na korišćenje udruženjima građana i mladim aktivistima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook