Za veću bezbednost u Bačkoj Palanci

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 09. 04. 2012. | Komentara: 1

Za veću bezbednost u Bačkoj Palanci

BAČKA PALANKA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka zatražio je danas od lokalnih vlasti da se postave ležeći policajaci i novi pešački prelazi na Trgu patrijarha Pavla i u delu Banatske ulice od nove pijace pa sve do gerontološkog centra.

Backa Palanka

Time je zapravo počela akcija za saobraćajno uređenje Banatske ulice u naselju Sinaj. Akcija je započela prikupljanjem potpisa podrške od građana koji žive u ovom naselju i razgovorom sa njima o tome koji su još problemi stanovnika ovog dela grada. Potpise za ovu kaciju dali su i predsednik OO LSV Bačka Palanka i nosilac liste na lokalnim izborima Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu Boban Orelj. Akciju svojim potpisom podržalo je preko 150 građana, među kojima i direktorica gerontološkog centra Nada Julinac. Ona je rekla da se oni već dugi niz godina takođe bore za rešavanje ovog problema ali ne nailaze na pozitivne odgovore i konkretno rešavanje problema. Trkulja je rekao da, uzimajući u obzir da se u toj ulici nalaze nova pijaca, crkva i gerontološki centar, Ligaši smatraju da bi se ovim potezom smanjio rizik od saobraćajnih nezgoda i povećala sigurnost građana i građanki ovog dela grada, a Boban Orelj je upozorio da ne treba dozvoliti da se desi nešto pa da se onda reaguje kao što je do sada bila praksa.

(BILSV, 09. 04. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook