Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.

Kako je navedeno u saopštenju GrO LSV povodom Svetskog dana voda, grad Subotica spada u jedan od najorganizovanijih gradova Srbije po pitanju izgrađenosti i uspostavljanju organizovanog sistema vodosnabdevanja stanovništva i privrede, zbog čega LSV traži da se i navedenim naseljima obezbedi zdrava pitka voda, kao osnovno civilizacijsko dostignuće.

(BILSV, 22. 03. 2011.)




Odbori LSV | Subota, 29. 07. 2023. | Komentara: 0

Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić zamerio je gradskoj vlasti nedostatak investicija u obrazovanje, ali i druge segmente društva.
Odbori LSV | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Dom vojske koji propada srediti i pretvoriti u mesto za kulturne događaje i okupljanje mladih

Zgrada Doma vojske u centru Zrenjanina, koja je pod prethodnom zaštitom, godinama se ne koristi niti održava te je posledično u lošem stanju, upozorava predsednik Gradskog odbora LSV-Vojvođani Zrenjanin Dejan Čapo.
Odbori LSV | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Nadležni da hitno uklone sramne plakate sa likom ratnog zločinca Mladića u Novom Sadu

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih da u najkraćem mogućem roku sa Keja uklone sramne plakate sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, kojim je zabranjena fašistička organizacija „Obraz“ naružila naš grad i uvredila i ponizila građanke i građane Novog Sada i to na dan obeležavanja 28. godišnjice genocida u Srebrenici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook