Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 03. 2011. | Komentara: 0

Za zdravu vodu u svakom subotičkom domaćinstvu

SUBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zatražio je danas da se u prigradskim naseljima Tavankut, Ljutovo, Šupljak, kao i mesnim zajednicama Makova sedmica i Peščara izradi planska dokumentacija, izgradi i uspostavi sistem organizovanog vodosnabdevanja stanovništva.

Kako je navedeno u saopštenju GrO LSV povodom Svetskog dana voda, grad Subotica spada u jedan od najorganizovanijih gradova Srbije po pitanju izgrađenosti i uspostavljanju organizovanog sistema vodosnabdevanja stanovništva i privrede, zbog čega LSV traži da se i navedenim naseljima obezbedi zdrava pitka voda, kao osnovno civilizacijsko dostignuće.

(BILSV, 22. 03. 2011.)




Odbori LSV | Petak, 30. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pokrajinski sekretar Sakalaš mora da spreči kršenje Ustava Srbije u Zrenjaninu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani uputila je ponovo dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu kojim ga upoznaje sa višemesečnim neisticanjem zastave Autonomne Pokrajine Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina, čime se flagrantno krši Ustav Republike Srbije.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotičana 18.000 manje, a SNS i SVM Vučića proglašavaju počasnim građaninom

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Subotica zahteva od odbornika Skupštine grada da odbiju predlog Komisije za dodelu zvanja i priznanja da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasi za počasnog građanina Subotice.
Odbori LSV | Sreda, 28. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV - Vojvođani: Rešiti pitanje zgrade Doma vojske

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani postavlja pitanje predstavnicima zrenjaninske vlasti šta su učinili i šta planiraju da učine da se reši status zgrade Doma vojske (zgrada Trgovinsko-industrijske komore) i da se privede nameni.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook