Zabrana prerade životinjskog otpada u zrenjaninskoj kafileriji dobra vest

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 11. 2018. | Komentara: 0

Zabrana prerade životinjskog otpada u zrenjaninskoj kafileriji dobra vest

Zrenjanin, 29. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku privrednog suda u Zrenjaninu kojom se na tri godine zabranjuje prerada otpada životinjskog porekla kafileriji „Prekon“.

LSV

Odluka suda je prvostepena i njom se „Prekonu“ nalaže tehnička rekonstrukcija koja bi smanjila emisiju smrada i isparenja.

Godinama unazad LSV upozorava na štetne posledice neadekvatnog rada kafilerije, ali odgovora nadležnih organa nije bilo.

Nadamo se da će ova sudska presuda uticati na poboljšanje stanje i da će građanima naselja, koja se nalaze u južnom delu grada Zrenjanina, biti omogućen normalan život.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će i u narednom periodu pratiti sva bitna dešavanja vezana za funkcionisanje kafilerije.

Nadamo se da ova presuda neće biti jedna od onih koja će ostati samo mrtvo slovo na papiru, nego da će u potpunosti biti primenjena i da će tužena strana postupiti po svim stavkama presude.

Nataša Lalić
Članica Glavnog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook