Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.

LSV

Nakon hapšenja osoba koje se terete za krivična dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica, u vezi sa poslovima vezanim za izgradnji fabrike vode u Zrenjaninu smatramo da je nedopustivo da gradski čelnici ćute. Smatramo da najmanje što građani zaslužuju jeste da čuju istinu o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode, ko je odgovoran za to što je još uvek nemamo, kao i kada će Zrenjaninci konačno dobiti zdravu pijaću vodu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama unazad traži da se ovo pitanje nađe na dnevnom redu u parlamentarnom domu, najvišem telu vlasti, gde i treba da se donose odluke o pitanjima od najveće važnosti za sve građane i građanke Zrenjanina, međutim bahata naprednjačka vlast uporno odbija da se o ovom problemu govori. 

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, svim građanima Zrenjanina i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, ustaljena je praksa ove vlasti. Međutim, problemi koje su zrenjaninski naprednjaci izazvali u oblasti vodosnabdevanja prevazilaze po svojoj štetnosti i posledicama sve druge i zrenjaninski naprednjaci pokazali su da su vlast nedostojna našeg grada.

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje predstavnicima vlasti da Zrenjaninci nisu građani drugog reda i da je njihov posao da rade u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na bahatost i neodgovornost koju prema građanima pokazuje ova vlast.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada ZrenjaninaOdbori LSV | Subota, 19. 12. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Rešenje pijaće vode u Banatu nisu fabrike vode, već regionalni vodovod

Problem pijaće vode u Zrenjaninu nije rešen izgradnjom Fabrike vode. Situacija jeste bolja od kako Fabrika radi, ali problem i dalje postoji, jer, iako možda voda izlazi čista iz fabrike, ona prolazi kroz prljave i često bušne cevi, i do krajnjeg korisnika opet dolazi neupotrebljiva, izjavio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš. 
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 12. 2020. | Komentara: 0

Hitno utvrditi odgovornost za eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže sve okolnosti vezane za današnju eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook