Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.

LSV

Nakon hapšenja osoba koje se terete za krivična dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica, u vezi sa poslovima vezanim za izgradnji fabrike vode u Zrenjaninu smatramo da je nedopustivo da gradski čelnici ćute. Smatramo da najmanje što građani zaslužuju jeste da čuju istinu o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode, ko je odgovoran za to što je još uvek nemamo, kao i kada će Zrenjaninci konačno dobiti zdravu pijaću vodu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama unazad traži da se ovo pitanje nađe na dnevnom redu u parlamentarnom domu, najvišem telu vlasti, gde i treba da se donose odluke o pitanjima od najveće važnosti za sve građane i građanke Zrenjanina, međutim bahata naprednjačka vlast uporno odbija da se o ovom problemu govori. 

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, svim građanima Zrenjanina i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, ustaljena je praksa ove vlasti. Međutim, problemi koje su zrenjaninski naprednjaci izazvali u oblasti vodosnabdevanja prevazilaze po svojoj štetnosti i posledicama sve druge i zrenjaninski naprednjaci pokazali su da su vlast nedostojna našeg grada.

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje predstavnicima vlasti da Zrenjaninci nisu građani drugog reda i da je njihov posao da rade u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na bahatost i neodgovornost koju prema građanima pokazuje ova vlast.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada ZrenjaninaOdbori LSV | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Institut za digitalnu transformaciju u Zrenjaninu prvi korak ka Banatskom univerzitetu

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zalažu se za osnivanje Instituta digitalne transformacije u Zrenjaninu. Smatramo to prvim konkretnim koracima ka ostvarenju našeg dugogodišnjeg cilja – osnivanja Banatskog univerziteta.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 05. 2020. | Komentara: 0

Hitno zabraniti seču šume na Fruškoj gori!

Vojvođanski front – ujedinjeni za Novi Sad zahteva da se hitno zabrani seča šume i zaustavi ogoljavanje Fruške gore. Iako to ne spada u gradsku nadležnost, svako ko voli Novi Sad, voli i Frušku goru i zato pozivamo sve aktere na političkoj sceni grada da se angažuju i ulože sav svoj uticaj u njenu zaštitu.
Odbori LSV | Utorak, 19. 05. 2020. | Komentara: 0

Hitno privesti i procesuirati pripadnike Levijatana!

Vojvođanski front - ujedinjeni za Novi Sad poziva sve nadležne organe da privedu i procesuiraju pripadnike pokreta Levijatan koji su se fotografisali sa visoko podignutom desnom rukom ispred Spomenika žrtvama racije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook