Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.

LSV

Nakon hapšenja osoba koje se terete za krivična dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica, u vezi sa poslovima vezanim za izgradnji fabrike vode u Zrenjaninu smatramo da je nedopustivo da gradski čelnici ćute. Smatramo da najmanje što građani zaslužuju jeste da čuju istinu o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode, ko je odgovoran za to što je još uvek nemamo, kao i kada će Zrenjaninci konačno dobiti zdravu pijaću vodu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama unazad traži da se ovo pitanje nađe na dnevnom redu u parlamentarnom domu, najvišem telu vlasti, gde i treba da se donose odluke o pitanjima od najveće važnosti za sve građane i građanke Zrenjanina, međutim bahata naprednjačka vlast uporno odbija da se o ovom problemu govori. 

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, svim građanima Zrenjanina i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, ustaljena je praksa ove vlasti. Međutim, problemi koje su zrenjaninski naprednjaci izazvali u oblasti vodosnabdevanja prevazilaze po svojoj štetnosti i posledicama sve druge i zrenjaninski naprednjaci pokazali su da su vlast nedostojna našeg grada.

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje predstavnicima vlasti da Zrenjaninci nisu građani drugog reda i da je njihov posao da rade u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na bahatost i neodgovornost koju prema građanima pokazuje ova vlast.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook