Zastava Vojvodine na zgradi mesne zajednice u Jabuci

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2012. | Komentara: 0

Zastava Vojvodine na zgradi mesne zajednice u Jabuci

JABUKA – Na zgradi mesne zajednice Jabuka od juče je istaknuta zastava Vojvodine. Zastavu je, dva dana nakon osme godišnjice usvajanja Odluke o vojvođanskoj zastavi u Skupštini AP  Vojvodine podigao predsednik ove mesne zadnice Igor Peško, čime je Jabuka postala još jedna u nizu mesnih zajednica u Vojvodini koja je ispoštovala zakonsku odluku.

Jabuka

– Stanovnici Jabuke mogu da budu ponosni na vojvođansku zastavu, koja od danas stoji na zgradi mesne zajednice, to je zastava koja simbolizuje multikulturalnost i posebnost naše pokrajine, u kojoj su sve građanke i građani jednaki bez obzira na njihovu nacionalnu, versku ili neku drugu pripadnost – istakao je tom prilikom Igor Peško.

(BILSV, 01. 03. 02.12.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 12. 2011. | Komentara: 0

Propada vojvođanska privreda

KIKINDA - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Miloš Šibul i portparolka GrO LSV Kikinda Dragana Dukić na konferenciji za novinare saopštili su da je tokom prethodne dve godine najviše firmi ugašeno upravo u Vojvodini.
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.
Odbori LSV | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Decentralizovati Suboticu formiranjem novih opština

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Subotici pokreće veliku kampanju s ciljem da se formiraju posebne gradske opštine Čantavir, Bajmok i Palić, a reč je o staroj  ideji ligaša koju su kao vrednu pažnje tek u skorije vreme prepoznale i druge političke grupacije, istakao je juče na konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Subotica  Veljko Vojnić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook