Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Sreda, 15. 05. 2013. | Komentara: 0

Da li direktor JP Direkcija skriva nesposobnost?

PANČEVO - Umesto da se bavi sprovođenjem nadležnosti koje su propisane Zakonom i Statutom, direktor JP „Direkcija“ se bavi obmanjivanjem javnosti i svim drugim stvarima osim poslom za koji je plaćen, a to je da uspešno vodi preduzeće – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik odborničke grupe u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov.
Odbori LSV | Utorak, 14. 05. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast krije prihode

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev upozorio je opet danas da većina funkcionera zrenjaninske vlasti nije prijavila svoje prihode Agenciji za borbu protiv korupcije, što je njihova zakonska obaveza.
Odbori LSV | Utorak, 14. 05. 2013. | Komentara: 0

Kikinda obezbedila preventivne preglede za sportiste

KIKINDA – Kikinda je druga opština u Vojvodini, a treća u Srbiji, koja je prepoznala važnost zdravstvenih preventivnih pregleda sportista. Shodno potpisanom ugovoru o poslovno-tehničkoj saradnji između lokalne samouprave i Opšte bolnice, sportisti će ubuduće moći da besplatno prekontrolišu svoje zdravlje i obave neophodne preglede.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook