Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevački Ligaši izabrali novo rukovodstvo

PANČEVO – Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemorkata Vojvodine Pančevo, za predsednika je jednoglasno izabran Pavle Đukić, dok su za potpredsednike, takođe jednoglasno, izabrani Marija Boršoš i Jovan Petrovački.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Situacija u Pančevu dogorela do noktiju

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je nedopustivo da pančevački mediji i građani budu taoci obračuna nekoliko struja u Srpskoj naprednoj stranci. Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige Marinika Čobanu, osvrnušvi se na tekstove u prošlom broju „Pančevca“, rekla je da mediji ne mogu biti posluženi na „tanjiru“ bilo kojoj stranci, ocenjujući da je situacija „dogorela do noktiju“ i da Liga neće ćutati.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2013. | Komentara: 0

Nenadov reizabran za predsednika LSV Sombor

SOMBOR – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Somboru dobila je novi Gradski odbor, koji će činiti 35 članova i članica, uključujući ponovo izabranog predsednika Dragana Nenadova i potpredsednika Zorana Terzina, te novu potpredsednicu Sanju Stojačić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook