Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju rasipa pare iz budžeta opštine

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upozorava lokalnu vlast u Bečeju, da budžet opštine koriste za opšte dobro i za podizanja standarda  Bečejki i Bečejaca, a ne da se koriste metodama starih Rimljana „dajte ljudima hleba i igara” .
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.
Odbori LSV | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV zahteva javnu raspravu o budžetu grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Radovana Bulajića i gradonačelnika grada Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se Nacrt Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2013. godinu stavi na javnu raspravu i da se prekine sa praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki Zrenjanina donose nenajavljeno i pod velom tajnosti – saopštila je danas Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook