Zaštititi imovinu građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 05. 2017. | Komentara: 0

Zaštititi imovinu građana

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

lsv

- Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine. Pozivamo nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti – navodi se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

Oni dodaju da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i potrebno je ta prava zaštititi.

- Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće? – pitaju zrenjaninski ligaši.

 (BILSV, 03.05.2017)




Odbori LSV | Utorak, 03. 07. 2012. | Komentara: 0

Osobe sa invaliditetom ne smeju biti nevidljive u društvu

ZRENJANIN – Osobe sa invaliditetom su ravnopravan deo našeg društva, nisu i ne smeju biti nevidljivi i kao takvi moraju biti i tretirani, istakao je danas predsednik Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u gradu Zrenjaninu Stevica Radu.
Odbori LSV | Petak, 29. 06. 2012. | Komentara: 0

Aleksandra Jerkov predsednica Skupštine Grada Novog Sada

NOVI SAD - Odbornici Skupštine Novog Sada večeras su za svoju predsednicu izabrali Aleksandru Jerkov, odbornicu Lige socijaldemokrata Vojvodine. Jerkovu su pored odbornika LSV za mesto predsednika predložili i odbornici Demokratske stranke i koalicije oko Socijalističke partije Srbije.
Odbori LSV | Petak, 29. 06. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan Dunava

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je akciju povodom obeležavanja 29. juna, Dana Dunava, postavivši izložbu fotografija ove reke na Keju žrtava racije. Ligašice i ligaši želeli su da na simboličan način podsete na važnost Dunava, s obzirom na to da od 2.850 kilometara koliko je njena dužina, čak 588 kilometara prolazi kroz Srbiju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook