Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

Zrenjanin, 05. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Zrenjaninu. Već smo ukazivali na ovaj problem, ali bahatost i neodgovornost predstavnika vlasti prevazilaze svest o bezbednosti svih sugrađana. Do sada nije urađeno ništa da se ovaj problem reši.

LSV

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Posebno je problematična ona u Mesnoj zajednici Dositej Obradović, kod Šećerane. 

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo i sreća da se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. Najveću opasnost ovi nebezbedni prelazi predstavljaju za decu. 

Da li zaista čekamo da se desi nešto strašno, sa nepopravljivim posledicama da bismo reagovali?

Građani Zrenjanina zaslužuju odgovorniju i sposobniju vlast.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju predstavnika gradske vlasti i nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Zahtevamo hitnu reakciju, dok ne bude kasno! 

mr Dejan Čapo
predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook