Zrenjaninci i dalje čekaju obilaznicu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 04. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninci i dalje čekaju obilaznicu

Zrenjanin, 28. april 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine postavljaju pitanje gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću zašto radovi na obilaznici i dalje stoje i kada će biti gotova obilaznica.

LSV

Videli smo da je predsednik Republike Srbije pre nekoliko dana obišao radove na izgradnji vijadukta "Čortanovci"’, a prošle nedelje je i zvanično odobreno normalno funkcionisanje poslodavaca u oblasti građevine. Građanima Zrenjanina je obilaznica jedan od važnijih infrastrukturnih projekata, te smo obišli trasu obilaznice kako bismo proverili u kom je stadijumu izgradnje, budući da od predstavnika lokalne vlasti ne dobijamo nikakve informacije. Nažalost, još jednom smo se uverili da na gradilištu nema niti jednog radnika, niti radi i jedna mašina. 

Iako je tabla bačena u stranu, verovatno da se sakrije rok za završetak radova, nismo ni mi niti građani Zrenjanina zaboravili da je poslednji najavljeni (a bilo ih je sedam) rok za završetak bio oktobar 2019. godine. Po svemu sudeći, obilaznica neće skoro biti gotova. Naime, kao što se i na fotografijama može videti, na jednom kraku su vidljivi delovi konstrukcije mosta, na drugom delu su započeti samo zemljani radovi, a po sredini trase nije urađeno ništa. 

Nismo zaboravili ni mi ni građani Zrenjanina i podsećamo još jednom da gradski čelnici od 2012. godine redovno najavljuju radove sa obećanjem da će kompletna obilaznica biti završena do 2016. godine, pa još nekoliko puta, sve do oktobra 2019. godine. 

Problem izgradnje obilaznice oko Zrenjanina je neophodno rešiti. Liga socijaldemokrata Vojvodine godinama unazad konstantno upozorava na neispunjena obećanja o izgradnji obilaznice na sednicama Skupštine grada, u obraćanjima javnosti i postavljanja odborničkih pitanja. Međutim, bahati predstavnici vladajuće većine nikad nisu spremni za dijalog o pitanjima od javnog interesa.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika vladajuće koalicije da prestanu sa izigravanjem interesa građana i okončaju posao čiji su završetak, na žalost po građane Zrenjanina, mnogo puta lažno najavili i obećali.

Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin




Odbori LSV | Petak, 22. 09. 2023. | Komentara: 0

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina pokrenula teme važne za Zrenjanin

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Kao i do sada, lokalna vlast je ostala gluva na ove teme kao što je već 11 godina gluva na probleme običnih ljudi.
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Novi Sad da dobije svoj Central park u zoni ispod novog mosta

Novi Sad je dobio titulu „Evropski grad šuma 2023“ i ova vest bi služila na ponos svih građana Novog Sada kada bi je stvarnost i činjenice na terenu potvrđivale!
Odbori LSV | Sreda, 20. 09. 2023. | Komentara: 0

Zahtevamo besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva od predstavnika gradske vlasti da obezbede besplatne udžbenike za sve učenike u Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook