Zrenjaninska vlast ili nesposobna ili bahata

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 22. 04. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ili nesposobna ili bahata

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Bojan Kostreš izjavio je da je nezakonit ugovor o izgradnji fabrike vode napravljen ili zbog nesposobnosti ili zbog bahatosti.

lsv

- Teoretski, postoji šansa da predstavnici gradske vlasti nisu znali da pročitaju zakon i da nisu znali da zaista ne može da se uradi to što su oni planirali. A bahatost, da su to znali, ali da ih je baš bilo briga i da su rekli - mi ćemo to na neki način srediti jer zakoni ne važe za nas – kazao je Kostreš za televiziju N1.

 (BILSV, 22.04.2018)



Odbori LSV | Petak, 21. 12. 2012. | Komentara: 0

Svakodnevna devastacija Novog Sada tokom 100 dana nove vlasti

NOVI SAD, 21. decembar – Sutra se navršava 100 dana nove vlasti koja je u Novom Sadu formirana pod jakim pritiskom i to od ucenjenih, nateranih i osumnjičenih, a rezultat je više nego očekivan. Nekompetentnost da vode grad, gradski čelnici nadomešćuju kukanjem i kritikama na račun svojih prethodnika, a jedino dobro što su učinili jeste pokušaj da nastave neke od projekata koji su započeti pre njih.
Odbori LSV | Četvrtak, 20. 12. 2012. | Komentara: 0

Odgovorni da uzmu lopatu i krenu u čišćenje snega

ZRENJANIN – Član Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislav Knežević pozdravio je odluku v.d. direktora JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Gorana Kravarušića da se u ime preduzeća na čijem je čelu izvini građanima Zrenjanina zbog spore intervencije zimskih službi u prethodnom periodu, koji je izazvao opšti kolaps u gradu.
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Vaš: U Zrenjaninu je na delu političko nasilje

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je u Zrenjaninu na delu političko nasilje i pozvao nadležne institucije da pravovremeno reaguju i spreče nezakonito delovanje zrenjaninske Skupštine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook