Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

ZRENJANIN - Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 

LSV

Kako navode, vlast u Zrenjaninu ovog puta je smislila da se na parkingu na Žitnom trgu plaća parking od 00 do 24 časova. Do sada je to bilo organizovano tako da se parkiranje nije plaćalo od subote u 14 časova do ponedeljka u 7 časova.

- Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Pijace i parkinzi“ se nedavno hvalio uvođenjem novog sistema naplate, kao i da je rekonstruisan upravo parking na Žitnom trgu, međutim svi koji tamo parkiraju svoje vozilo ili svakodnevno prolaze tuda, svedoci su da je taj parking u katastrofalnom stanju, da je sav prekriven rupama i kraterima. Osim toga, stiče se utisak da se samo izmišljaju povodi da se građanima nametne novi harač, novo otimanje para. Bojimo se da je ovo još jedan način da zaposle nekog stranačkog aktivistu na račun građana Zrenjanina – navedeno je u saopštenju odbornika LSV.

Kako kažu, najgore od svega je što nesposobni predstavnici zrenjaninske vlasti uopšte ne brinu o potrebama građana, nego samo kako da smisle način za još jedno uzimanje novca. 

- Zrenjaninci nemaju osnovne uslove za život, nemaju zdravu pijaću vodu, udišu zagađen vazduh neprijatnog mirisa, nezaposlenost je velika, a radnici su u veoma lošem položaju. Putna infrastruktura u Zrenjaninu je u katastrofalnom stanju, a to upotpunjuje i problem teškog kamionskog saobraćaja kroz grad. Mladi i odlaze iz našeg grada.  Za sve to vreme, bahati gradski čelnici smišljaju kako da makar i na sitno uzmu još novca iz skromnih budžeta Zrenjaninaca. Građanima Zrenjanina je dosta bahatog i bezobzirnog ponašanja i nesposobnosti predstavnika naprednjačke vlasti – ističe se u saopštenju odborničke grupe LSV. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od gradskih čelnika da „prestanu da na svakom koraku i bez potrebe izmišljaju udare na džepove građana koji su ionako osiromašeni i počnu da vode računa o njihovim potrebama, jer oni su tu zbog građana, a ne obrnuto“. 

 (SzILSV, 15.10.2019)




Odbori LSV | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost građanki i građana mora biti na prvom mestu

ZRENJANIN - U narednom periodu, odnosno u naredne četiri godine, ću se truditi da zastupam interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u pokrajinskom parlamentu, po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 0

Otvorena vrata za spas trščara

NOVI SAD - Mesni odbor „Sava Kovačević“ Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas akciju „Otvorena vrata za spas trščara“ kako bi sugrađanke i sugrađane još jednom upozorio na značaj i lošu situaciju ovih kuća koje se nalaze u Ulici kraljevića Marka.
Odbori LSV | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Bez lažnih obećanja

BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne obećava, poput drugih stranaka, otvaranje novih radnih mesta niti novac koji će padati sa neba ukoliko Liga dođe na vlast, već će i dalje insistirati na borbi za Vojvodinu i mogućnost da ona raspolaže svojom imovinom, istakao je na tribini u Drljanu šef izbornog štaba OO LSV Bečej Tot Ferenc.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook