Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

Zrenjanin, 28. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro kritikuje predstavnike zrenjaninske vlasti zbog neracionalnog i neodgovornog trošenja novca Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Naime, povodom Praznika grada Kulturni centar za održavanje koncerta Zrenjaninske filharmonije je izdvojio 1.700.000 dinara, a gradska uprava je za zakup bine izdvojila još 2.736.000 dinara. Za novogodišnju rasvetu je izdvojeno 4.303.686 dinara.

LSV

Ništa to ne bi bilo problematično da u isto vreme Zrenjanin nema novaca za stvarne potrebe građana. Najnoviji primer dolazi iz Mihajlova, gde deca u osnovnoj školi nemaju grejanje jer je kotao pokvaren.

Podsećamo da je prosek plata u našem gradu ispod republičkog, dok je potrošačka korpa među najvišim u zemlji. Zrenjaninci jedva sastavljaju kraj s krajem, zrenjaninska privreda je u veoma lošem stanju, broj nezaposlenih je veliki i u konstantnom porastu, investitori ne dolaze u naš grad, a infrastruktura našeg grada propada. Za to vreme neodgovorna i bahata zrenjaninska vlast sprovodi politiku „hleba i igara“.

Zrenjanin je grad svih građana koji u njemu žive, a novac koji gradski čelnici troše je novac građana. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradske čelnike da počnu da upravljaju gradom u skladu sa potrebama građana i domaćinski.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2018. | Komentara: 0

Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2018. | Komentara: 0

Poštovanje ljudskih prava naše društvo će učiniti boljim

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton podsetio je danas na važnost poštovanja ljudskih prava. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 12. 2018. | Komentara: 0

Zrenjanin još uvek bez licitacija za zemljište

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje gradsku vlast što licitacija za izdavanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu na području Zrenjanina i ove, kao i prethodnih pet godina, kasni.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook