Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast sprovodi politiku "hleba i igara"

Zrenjanin, 28. novembar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro kritikuje predstavnike zrenjaninske vlasti zbog neracionalnog i neodgovornog trošenja novca Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Naime, povodom Praznika grada Kulturni centar za održavanje koncerta Zrenjaninske filharmonije je izdvojio 1.700.000 dinara, a gradska uprava je za zakup bine izdvojila još 2.736.000 dinara. Za novogodišnju rasvetu je izdvojeno 4.303.686 dinara.

LSV

Ništa to ne bi bilo problematično da u isto vreme Zrenjanin nema novaca za stvarne potrebe građana. Najnoviji primer dolazi iz Mihajlova, gde deca u osnovnoj školi nemaju grejanje jer je kotao pokvaren.

Podsećamo da je prosek plata u našem gradu ispod republičkog, dok je potrošačka korpa među najvišim u zemlji. Zrenjaninci jedva sastavljaju kraj s krajem, zrenjaninska privreda je u veoma lošem stanju, broj nezaposlenih je veliki i u konstantnom porastu, investitori ne dolaze u naš grad, a infrastruktura našeg grada propada. Za to vreme neodgovorna i bahata zrenjaninska vlast sprovodi politiku „hleba i igara“.

Zrenjanin je grad svih građana koji u njemu žive, a novac koji gradski čelnici troše je novac građana. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradske čelnike da počnu da upravljaju gradom u skladu sa potrebama građana i domaćinski.

Odbornička grupa
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Četvrtak, 21. 02. 2019. | Komentara: 0

Traži se najbolje rešenje za Spens

Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada mr Maja Sedlarević izjavila je da konkretan plan za JP SPC „Vojvodina“ (Spens) ne postoji, ali da se traži najbolje rešenje.
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook