Zrenjaninske kocke - specijalitet naprednjačke vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninske kocke - specijalitet naprednjačke vlasti

Zrenjanin, 04. maj 2020 - I Zrenjanin, kao Beograd, ima trg sa pogrešno postavljenim kockama, doduše nema Vesića, ali ima Čedomira Janjića za nemarnog gradonačelnika. 

LSV

Zrenjaninski Trg dr Zorana Đinđića, koji je rekonstruisan pre manje od godinu dana, za vikend je bio preplavljen vodom. Očigledno posao nije dobro urađen, pa se kiša koja je padala nije slila u odvode nego je ostala u vidu ogromne bare po celom trgu. 

Na rekonstrukciju su se gradski čelnici odlučili nakon što je sud naložio gradu da sanira prostor, zbog lokala koji su prokišnjavali. Vrednost rekonstrukcije je bila oko 45 miliona dinara, a na novu hidroizolaciju proizvođač je dao 10 godina garancije.
 
Cela rekonstrukcija je išla kilavo od samog početka. U januaru prošle godine smo kritikovali gradsku vlast, jer su radovi započeti u oktobru 2018. godine, a onda zapušteni i, umesto da budu gotovi nakon dva meseca, kako su sami postavili rok, radovi su mesecima stajali, a trg je bio pretvoren u ruinu. Sve je bilo raskopano, u blatu i vodi, građani nisu mogli da prođu, što je bilo nebezbedno i neugledno. Sada vidimo da ne samo što su dugo trajali, nego radovi nisu ni završeni kako treba. 

Naravno, posledice loših poteza nesposobne i bahate gradske vlasti snose građani Zrenjanina. Smatramo da je takvo svakodnevno ponižavanje Zrenjaninaca nedopustivo! 

Zato, s obzirom da posao nije urađen kako treba, Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju odgovornost gradske vlasti, ali i popravku od strane izvođača radova u najkraćem mogućem roku.  

Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 23. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjanin se guši! Vazduh zagađen arsenom, sumpor-dioksidom, čađi

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani izražava zabrinutost zbog zagađenosti vazduha u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 08. 2023. | Komentara: 0

Pod hitno doći do efikasnog i brzog sistema obaveštavanja građana o nevremenu

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar uglavnom se slaže s mišljenjem građana da reakcija i spremnost za nevreme koje nas je zadesilo pre dve nedelje nisu na zavidnom nivou. 
Odbori LSV | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast kriva što su plate u Zrenjaninu niže od republičkog i pokrajinskog proseka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti odgovorni za to što se u Zrenjaninu živi loše, čak ispod proseka pokrajine i republike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook