Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninske naprednjačke čarolije: Kargo aerodrom Ečka

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo ponovo je podsetio na neispunjena obećanja i demagoške izjave zrenjaninskih naprednjaka. 

LSV

- Nakon što su nas ostavili bez odgovora na pitanja o fabrici vode, kafileriji, akva parku, autodromu i formuli 1, golf centru, bob stazi, ponovo pitamo zrenjaninske SNS-ovce šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodroma „Ečka“ u međunarodni kargo aerodrom – naveo je Čapo u saopštenju.

Naime, pre više od četiri godine funkcioneri zrenjaninske vlasti najavili su da je kineska elektroenergetska korporacija potpisala sa Zrenjaninom memorandum o saradnji u razvoju energije, infrastrukture i projekata zaštite životne svojine, a da Kinezi žele da pretvore aerodrom „Ečka“ u međunarodni kargo aerodrom. 

- Da stvar bude gora nismo zaboravili ni najave iz 2013. godine o nekakvim ruskim biznismenima zainteresovanim za ulaganje u regionalni kargo centar na aerodromu „Ečka“, pa je sve ličilo na takmičenje zaslužnih naprednjaka u tome ko će smisliti bolju priču na zadatu temu. Sve bi bilo u redu kada predstavnici vlasti ne bi planirali da troše novac građana na svoje besmislice, dok zahvaljujući nemaru i neodgovornosti gradskih čelnika Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh – istakao je on.

Čapo naglašava da zrenjaninska vlast ne ispunjava obećanja koja je dala građanima, već na svakom koraku pokazuje nestručnost i nesposobnost, ali i bahato ponašanje prema novinarima i svim ostalim sugrađanima.

- Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina nastaviće dosadašnju praksu da na svakoj sednici postavlja pitanja i traži odgovore za mnoštvo nerealizovanih obećanja gradskih čelnika. Nećemo ćutati dok vlast ugrožava interes građana – naglasio je Čapo.

(BILSV, 24.10.2018)



Odbori LSV | Četvrtak, 19. 04. 2012. | Komentara: 0

Napredak Vojvodine zahteva promenu sistema

BELA CRKVA – Tribina Lige socijaldemokrata Vojvodine u Beloj Crkvi održana je juče u sali Centra za kulturu, a pred oko 300 članova i simpatizera govorili su predsednik LSV Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, prva na listi za lokalne izbore i kandidatkinja za poslanicu u Skupštini AP Vojvodine po većinskom sistemu Sandra Ristić, kao i agronom Miroslav Raletić.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Beskompromisno ćemo se boriti za Novi Sad

NOVI SAD - Kandidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da građanima ne želi bilo šta da obećava, jer se podrazumeva da gradonačenik dovodi investiture, obezbeđuje nova radna mesta za Novosađane, radi na povećanju bezbednosti građana i otvaranju novih škola, predškolskih ustanova i dečjih igrališta.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Ono što zaradimo mora ostati ovde

BAČKI MONOŠTOR - Nekada je u Vojvodini je ostajalo više od 90 odsto celokupnog dohotka koji je ostvarivan na njenoj teritoriji. Danas Vojvodina iz republičkog Budžeta godišnje ne dobija ni sedam odsto koje joj garantuje Ustav Srbije, uprkos tome što učestvuje sa oko 40 odsto u Budžetu – rekao je potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški na sinoćnjoj predizbornoj tribini LSV u Bačkom Monoštoru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook