Zrenjaninski putevi poligon za obuku vozača

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 05. 03. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninski putevi poligon za obuku vozača

Zrenjanin, 05. mart 2019 - Predlažemo da se Zrenjanin kandiduje za republički centar za praktičnu obuku budućih vozača. U tom smislu pozivamo sve auto škole u Srbiji da praktičnu nastavu sa svojim polaznicima organizuju upravo u našem gradu.

LSV

Neoboriv argument u korist ovog predloga je da je Zrenjanin sigurno grad u Srbiji sa najbrojnijim i najvećim rupama na putevima. Ima onih sasvim malih, nešto većih i dubljih ali i, mnogi sugrađani i sugrađanke su se već uverili, sasvim velikih i dubokih. Kada kažemo da su se lično uverili mislimo na konkretne situacije kada su im naletom na rupe otpadali točkovi ili su, pri tom, značajno oštetili svoja vozila.

Procenjujemo, dakle, da su ovde stečeni odlični uslovi za odvijanje praktične nastave polaznika škola za obuku vozača iz cele Republike. Jer ko uspe da savlada sve izazove na zrenjaninskim kolovozima momentalno zaslužuje vozačku dozvolu.

Da bi naši sugrađani i sugrađanke u ovakvim uslovima obavljali svoje dnevne aktivnosti (odlazak na posao, odlazak u školu, odvođenje dece u vrtić, odlazak u kupovinu ili kod lekara,...) predlažemo da gradske vladajuće strukture pod hitno za javni prevoz nabave autobuse-amfibije. Istovremeno predlažemo da se taksi udruženja opreme vozilima na gusenicama. Za sugrađane i sugrađanke koji imaju sopstvene automobile vlast se već pobrinula tako što ih dušebrižno šalje na skuplje i dugotrajnije tehničke preglede.

A kakve nam rupe i krateri na kolovozima tek otvaraju turističke mogućnosti, možda i postanemo obećavana “turistička meka”.

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Utorak, 02. 06. 2020. | Komentara: 0

Osam dugih godina lažnih obećanja

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuju da je proteklih 8 godina bilo izuzetno teško za grad Zrenjanin i sve Zrenjanince. Grad su vodili ljudi koji su sve vreme građanima davali lažna obećanja, a grad doveli na ivicu propasti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Kisačani: Vojvođanski front pokazao da ima ko da nas čuje i razume

Po ko zna koji put u proteklom periodu, i danas su kandidati i kandidatkinje liste Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Novi Sad za odbornike u Skupštini grada razgovarali sa građanima ispred pijace u Kisaču.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook