Zrenjaninski putevi poligon za obuku vozača

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 05. 03. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninski putevi poligon za obuku vozača

Zrenjanin, 05. mart 2019 - Predlažemo da se Zrenjanin kandiduje za republički centar za praktičnu obuku budućih vozača. U tom smislu pozivamo sve auto škole u Srbiji da praktičnu nastavu sa svojim polaznicima organizuju upravo u našem gradu.

LSV

Neoboriv argument u korist ovog predloga je da je Zrenjanin sigurno grad u Srbiji sa najbrojnijim i najvećim rupama na putevima. Ima onih sasvim malih, nešto većih i dubljih ali i, mnogi sugrađani i sugrađanke su se već uverili, sasvim velikih i dubokih. Kada kažemo da su se lično uverili mislimo na konkretne situacije kada su im naletom na rupe otpadali točkovi ili su, pri tom, značajno oštetili svoja vozila.

Procenjujemo, dakle, da su ovde stečeni odlični uslovi za odvijanje praktične nastave polaznika škola za obuku vozača iz cele Republike. Jer ko uspe da savlada sve izazove na zrenjaninskim kolovozima momentalno zaslužuje vozačku dozvolu.

Da bi naši sugrađani i sugrađanke u ovakvim uslovima obavljali svoje dnevne aktivnosti (odlazak na posao, odlazak u školu, odvođenje dece u vrtić, odlazak u kupovinu ili kod lekara,...) predlažemo da gradske vladajuće strukture pod hitno za javni prevoz nabave autobuse-amfibije. Istovremeno predlažemo da se taksi udruženja opreme vozilima na gusenicama. Za sugrađane i sugrađanke koji imaju sopstvene automobile vlast se već pobrinula tako što ih dušebrižno šalje na skuplje i dugotrajnije tehničke preglede.

A kakve nam rupe i krateri na kolovozima tek otvaraju turističke mogućnosti, možda i postanemo obećavana “turistička meka”.

mr Dejan Čapo
predsednik Odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

Umesto da proradi, fabrika još u izgradnji i menja hemikalije za prečišćavanje

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom najoštrije osuđuje neodgovornost predstavnika zrenjaninske vlasti prema interesima svih Zrenjaninaca time što ih i dalje dovodi u zabludu u vezi sa obezbeđivanjem zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV Bečej osudio nacionalistički napad sugrađanina na novinarku N1

Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth oštro je osudio nacionalistički napad svog sugrađanina na novinarku N1, Zanu Cimini.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook