Odgovor gradonačelniku Zrenjanina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 02. 2012. | Komentara: 0

Odgovor gradonačelniku Zrenjanina

ZRENJANIN, 06. februara - Povodom saopštenja gradonačelnika Zrenjanina, o prekidanju skupštinske sednice, Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin saopštava sledeće:

LSV Zrenjanin

1. TAČNO je da su odbornici LSV Zrenjanin napustili skupštinsku salu prošlog petka

2. NIJE TAČNO da su odbornici LSV to uradili kako bi sprečili razmatranje proširenja slobodne carinske zone i saradnje sa potencijalnim stranim investitorom i to Gradonačelnik Zrenjanina vrlo dobro zna

3. S obzirom na to da gradonačelnik Zrenjanina zna prave razloge, ne možemo da ne primetimo da je saopštenje koje je potpisao tendenciozno obmanjivanje javnosti, koje shvatamo kao izraz njegove velike zabrinutosti

4. Tražimo od gradonačelnika Zrenjanina da se javno izjasni sa kim je on i stranka kojoj pripada u koaliciji u Zrenjaninu? Sa Šešeljevim radikalima ili sa demokratski orijentisanim strankama?

Jer svi građani dobro i  znaju i pamte, te stoga se ne možemo pozivati na napredak i evropske tokove, a ujedno praviti koalicije sa radikalima. To je obmana i javnosti i birača a i u krajnjem slučaju i same demokratske stranke.


Gradska organizacija
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook