Održana edukacija info timova LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Edukacija LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 1

Održana edukacija info timova LSV

NOVI SAD - Članice i članovi info timova Lige socijaldemorkata Vojvodine iz različitih gradskih i opštinskih odbora okupili su se proteklog vikenda u Kino sali Gradskog odbora LSV Novi Sad gde je održana edukacija o organizovanju info službe i informisanju.

LSV

Predavači su se posebno osvrnuli na internet kampanju, jer, kako je rečeno „politika na Internetu nije virtuelna stvar, već konkretan oblik postojanja". Predavači su govorili o načinima kako info timovi treba da funkcionišu i šta zapravo predstavlja njihov aktivizam kako za članice i članove tako i za samu stranku. Slanje vesti utiče na vidljivost odbora i predstavlja promociju LSV, njenih vrednosti i stavova, zaključeno je na predavanju.

Predavanje se ticalo i toga šta se dešava i šta će se dešavati na Internetu tokom predizborne kampanje. Bilo je priče o značaju sajtova i društvenih mreža poput Fejsbuka i Tvitera, kao i o pojmu onlajn reputacije.

- Reputacija nije nešto što se čuva za stare dane. Ona vam sad pomaže da realizujete svoje ciljeve - zaključak je ovog predavanja. Objašnjavajući ovaj pojam, predavači su naveli da upravljanje reputacijom doprinosi komunikaciji sa ljudima, omogućava saradnju, preko glasača se šire vesti, obezbeđuje dodatne informacije za novinare, skreće pažnju NVO i civilnog društva, ali i omogućava oponentima da pronađu kakve prljavštine. Prisutni su slušali i o animaciji glasača putem društvenih mreža, kriznim situacijama i upotrebi alatki društvenih mreža. Edukaciji su prisustvovali članice i članovi Lige iz Novog Sada, Zrenjanina, Sombora, Kikinde, Subotice, Pančeva, Alibunara, Beočina i drugih odbora. Organizator je bio Centar za edukaciju LSV. Ovom događaju prisustvovala je i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević.

(BILSV, 08. 11. 2011.)



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook