Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 15. 06. 2013. | Komentara: 0

Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

NOVI SAD, 15. jun - Osam godina traje agonija porodica stradalih vojnika Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića u potrazi za istinom o stradanju njihovih sinova u vojnom objektu “Karaš” na Topčideru, 5. oktobra 2005.

LSV

Kada je pre dve godine uhapšen Ratko Mladić, za trenutak smo se ponadali da bi konačno mogli saznati kako su usred Beograda, u trenutku kada Srbija nije ratovala poginula dvojica mladića.

Iz godine u godinu, Omladina LSV je u više navrata jasno poručila da je najmanje što se može učiniti za dvojicu mladića koji su služili svojoj otadžbini to da se država konačno probudi, angažuje sve svoje službe i pronađe odgovorne za njihovu smrt.

Omladina LSV nikada neće odustati od toga da se ovaj slučaj rasvetli i da se pred lice pravde takođe izvedu i oni koji su eventualno doprineli da se istina skriva. 

Država duguje istinu o pogibiji Dragana i Dražena ne samo njihovim roditeljima, nego i svim mladim ljudima.

Srbija nema prava da olako prelazi preko gubitka dva mlada života.

Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.
Omladina LSV | Subota, 19. 07. 2014. | Komentara: 0

LSVO upozorava na oronule fasade

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Novi Sad juče je na Keju žrtava racije održao akciju pod nazivom „Pazi se fasada!“. Omladinci i omladinke su izložili fotografije dotrajalih fasada i ruiniranih zgrada u Novom Sadu i kroz razgovor sa sugrađanima upozorili na opasnost koja preti usled urušavanja istih.
Omladina LSV | Ponedeljak, 07. 07. 2014. | Komentara: 0

LSVO obeležila Dan ustanka naroda Srbije protiv fašizma

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas venac, povodom 7. jula, Dana ustanka naroda Srbije protiv fašizma, na spomenik Svetozaru Markoviću koji se nalazi na Almaškom groblju u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook