Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 15. 06. 2013. | Komentara: 0

Država da konačno otkrije istinu o stradanju gardista!

NOVI SAD, 15. jun - Osam godina traje agonija porodica stradalih vojnika Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića u potrazi za istinom o stradanju njihovih sinova u vojnom objektu “Karaš” na Topčideru, 5. oktobra 2005.

LSV

Kada je pre dve godine uhapšen Ratko Mladić, za trenutak smo se ponadali da bi konačno mogli saznati kako su usred Beograda, u trenutku kada Srbija nije ratovala poginula dvojica mladića.

Iz godine u godinu, Omladina LSV je u više navrata jasno poručila da je najmanje što se može učiniti za dvojicu mladića koji su služili svojoj otadžbini to da se država konačno probudi, angažuje sve svoje službe i pronađe odgovorne za njihovu smrt.

Omladina LSV nikada neće odustati od toga da se ovaj slučaj rasvetli i da se pred lice pravde takođe izvedu i oni koji su eventualno doprineli da se istina skriva. 

Država duguje istinu o pogibiji Dragana i Dražena ne samo njihovim roditeljima, nego i svim mladim ljudima.

Srbija nema prava da olako prelazi preko gubitka dva mlada života.

Omladina 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.
Omladina LSV | Petak, 10. 04. 2015. | Komentara: 0

Raspisani izbori u Omladini Lige socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD – Izvršni odbor LSVO na svojoj 4. sednici, održanoj 07. aprila u Novom Sadu, doneo je odluku o raspisivanju izbora u Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborne radnje počinju 9. aprila, a završavaju se 19. aprila, dok će Skupština LSVO biti održana 23. maja 2015. godine u Kovačici. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook