Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 12. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Jovčić ovogodišnji pobednik Beseda u Zoranovu čast

NOVI SAD - Član Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Pančeva Dušan Jovčić pobednik je osmog takmičenja u besedništvu koje se svake godine održava u čast Zorana Đinđića.

LSV

Na temu "Srbija će biti bolja nego što jeste ako svi mi budemo bolji nego što jesmo” besedilo je sinoć osam finalista, a pobednika je odlučio žiri koga su činili: predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas, upraviteljka Fondacije dr Zoran Đinđić Ružica Đinđić, počasni predsednik DS Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumice Dara Džokić i Hristina Popović i reditelj Dejan Mijač.

Dušanovu besedu naslovljenu “Koliko još?”, koja je pobedila na kvalifikacionom takmičenju u Rumi 1. marta, možete pročitati ovde: http://www.ds.org.rs/besednistvo/pobednicke-besede/15723-dusan-jovcic-koliko-jos
 
(BILSV, 12.03.2013)



Omladina LSV | Sreda, 22. 10. 2014. | Komentara: 0

Pastor da se izvini svim građanima koje je uvredio!

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas Ištvana Pastora da se izvini zbog izjave kojom je grubo uvredio građane koji su se doselili u Vojvodinu tokom devedesetih godina prošlog veka, ocenivši da su doneli drugačiji temperament i kulturu, te da se nisu dobro uklopili u ovdašnje društvo.
Omladina LSV | Ponedeljak, 13. 10. 2014. | Komentara: 0

Osuda incidenta na Filozofskom fakultetu

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je danas osudila incident koji se tokom vikenda dogodio na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Omladina LSV | Ponedeljak, 06. 10. 2014. | Komentara: 0

Otkud Demokratska stranka na protestu sa Dverima?

NOVI SAD - Šokirani smo vešću da Demokratska stranka sa pripadnicima Dveri organizuje i podržava proteste na kojima se promoviše netrpeljivost, saopoštila je danas Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook