Hitno sanirati ruinirane objekte

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.

Danas je u centru grada došlo do urušavanja većeg dela kuće koju koristi Slovački kulturni centar „Pavel Jozef Šafarik". Na sreću, nije bilo prolaznika u tom trenutku, te nema povređenih.

Žalimo zbog ovog događaja i napominjemo da ovo nije usamljen slučaj i da je u Novom Sadu veliki broj objekata na kojima postoje oštećenja koja, pored toga što prete od urušavanja, predstavljaju i opasnost po građane.

Stoga još jednom apelujemo na nadležne u gradu da pristupe rešavanju problema održavanja ruiniranih objekata i da pod hitno započnu njihovu sanaciju, da deluju preventivno. Pre nego što se nekome nešto dogodi.

 

Gradski odbor
Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad

 




Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook