Hitno sanirati ruinirane objekte

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 22. 07. 2014. | Komentara: 0

Hitno sanirati ruinirane objekte

NOVI SAD, 22. jul - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pre samo nekoliko dana upozorio je da postoji veliki broj objekata u Novom Sadu koji su u ruiniranom stanju zbog čega preti opasnost usled njihovog urušavanja.

Danas je u centru grada došlo do urušavanja većeg dela kuće koju koristi Slovački kulturni centar „Pavel Jozef Šafarik". Na sreću, nije bilo prolaznika u tom trenutku, te nema povređenih.

Žalimo zbog ovog događaja i napominjemo da ovo nije usamljen slučaj i da je u Novom Sadu veliki broj objekata na kojima postoje oštećenja koja, pored toga što prete od urušavanja, predstavljaju i opasnost po građane.

Stoga još jednom apelujemo na nadležne u gradu da pristupe rešavanju problema održavanja ruiniranih objekata i da pod hitno započnu njihovu sanaciju, da deluju preventivno. Pre nego što se nekome nešto dogodi.

 

Gradski odbor
Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad

 




Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.
Omladina LSV | Petak, 10. 04. 2015. | Komentara: 0

Raspisani izbori u Omladini Lige socijaldemokrata Vojvodine

NOVI SAD – Izvršni odbor LSVO na svojoj 4. sednici, održanoj 07. aprila u Novom Sadu, doneo je odluku o raspisivanju izbora u Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Izborne radnje počinju 9. aprila, a završavaju se 19. aprila, dok će Skupština LSVO biti održana 23. maja 2015. godine u Kovačici. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook