Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 27. 05. 2014. | Komentara: 0

Izabrano novo rukovodstvo Omladine GrO LSV Zrenjanin

ZRENJANIN – Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Gradske organizacije Zrenjanin, sinoć je izabrano novo rukovodstvo - predsednica i potpredsednici.

LSV

Podrškom svih prisutnih članova i članica Omladine za predsednicu izabrana je Adrijana Sič, studentkinja Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, dok su za potpredsednike izabrani Darko Popov i Miloš Savin.

Adrijana Sič izjavila je na današnjoj konferenciji za novinare da joj je veliko zadovoljstvo i čast na ukazanom poverenju.

- Sigurna sam da ćemo za vrlo kratko vreme pokazati odlične rezultate u oblasti omladinske politike skretanjem pažnje na probleme koji muče mlade sugrađanke i sugrađane i da ćemo svojim predlozima dati svoj ne mali doprinos u unapređenju našeg grada. Omladina LSV-a ima kapacitete da postane funkcionalan servis naših mladih Zrenjaninaca i Zrenjaninki i uverena sam da će to vrlo brzo svi moći da primete – istakla je Sič.

(BILSV, 27. 05. 2014)




Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook