Kikindskim školama neophodan poljoprivredni smer

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 30. 11. 2014. | Komentara: 0

Kikindskim školama neophodan poljoprivredni smer

KIKINDA – Gradski odbor omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda pokrenuo je inicijativu za uvođenje poljoprivrednog smera u neku od srednjih škola u Kikindi.

LSVKako je istakao  predsednik GrO omladine LSV Kikinda Andrej Bačić, važnost uvođenja poljoprivrednog smera leži u povećanju stručnosti budućih poljoprivrednika, pošto njihov bolji učinak znači bolje razvijena poljoprivreda, a samim tim i kikindska opština.
– Na poslednjoj sednici SO Kikinde usvojena je Strategija održivog razvoja opštine Kikinda za period od 2014. do 2020. godine gde jedan od ciljeva nalaže uvodjenje poljoprivrednog smera u srednje škole u toku 2015. godine. Iako odbornici LSV, zbog velikog broja propusta u samoj Strategiji, nisu glasali za usvajanje ovog dokumenta, ponosni smo na to da je ideja omladine LSV Kikinda o ulaganju u budućnost kroz izmene u školstvu , postala deo budućnosti naše Kikinde – istakao je Bačić.

 (BILSV, 30. 11. 2014)



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook