LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zrenjanin je kuća svih naših građana i građanki i nedopustivo je da se u našem gradu pojavljuju ovakvi grafiti i da neko izraz svog nezadovoljstva tako iskazuje, narušavajući tuđu imovinu – upozorila je Božana Vukadinović, predsednica Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu na današnjoj akciji prekrečavanja grafita sa zida u ulici Koče Kolarova, koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.

LSV

-  Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine akciju prekrečavanja grafita sprovodi već neko vreme i nastavićemo je jer nećemo dopustiti netoleranciju, netrpeljivost i pozivanje na mržnju u našem gradu. Zrenjanin je kuća svih nas i zato što živimo ovde moramo svi zajedno učiniti naš grad boljim i lepšim mestom za sve svoje građanke i građane – istakla je predsednica GrO LSVO u Zrenjaninu. Podsećamo, omladinke i omladinci su u nekoliko navrata prekrečavali neprimerene grafite i apelovali na nadležne da se ovakve pojave ne smeju tolerisati i da je neophodno utvrditi odgovornost i kazniti počinioce. Akcijama su se takođe pridružili i predstavnici i predstavnice GrO SPO Zrenjanin.

(BILSV, 27.04.2012.)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook