LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

LSVO nastavila prekrečavanje grafita u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zrenjanin je kuća svih naših građana i građanki i nedopustivo je da se u našem gradu pojavljuju ovakvi grafiti i da neko izraz svog nezadovoljstva tako iskazuje, narušavajući tuđu imovinu – upozorila je Božana Vukadinović, predsednica Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu na današnjoj akciji prekrečavanja grafita sa zida u ulici Koče Kolarova, koja se nalazi u širem centru Zrenjanina.

LSV

-  Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine akciju prekrečavanja grafita sprovodi već neko vreme i nastavićemo je jer nećemo dopustiti netoleranciju, netrpeljivost i pozivanje na mržnju u našem gradu. Zrenjanin je kuća svih nas i zato što živimo ovde moramo svi zajedno učiniti naš grad boljim i lepšim mestom za sve svoje građanke i građane – istakla je predsednica GrO LSVO u Zrenjaninu. Podsećamo, omladinke i omladinci su u nekoliko navrata prekrečavali neprimerene grafite i apelovali na nadležne da se ovakve pojave ne smeju tolerisati i da je neophodno utvrditi odgovornost i kazniti počinioce. Akcijama su se takođe pridružili i predstavnici i predstavnice GrO SPO Zrenjanin.

(BILSV, 27.04.2012.)



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook