LSVO obeležila Dan Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 01. 02. 2014. | Komentara: 0

LSVO obeležila Dan Novog Sada

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas je obeležio 1. februar, dan kada je pre 266 godina carica Marija Terezija potpisala „Povelju slobodnog kraljevskog grada“ i time Novi Sad postao slobodan grad.

LSV

Na Trgu slobode, ispred Gradske kuće, predstavnici GrO LSVO Novi Sad su razgovarali sa građanima o ovom značajnoj datumu i razvili transparent na kom je pisalo „266 godina slobodnog grada Novog Sada“.

- Za nas je 1.februar značajan jer se tad Novi Sad rodio kao grad. Ima još važnih datuma za naš grad, ali današnji dan je posebno značajan jer je to rođendan Novog Sada. Svim građankama i građanima želimo srećan 266. rođendan slobodnog grada Novog Sada - izjavio je tom prilikom odbornik u Skupštini grada Novog Sada Nenad Vezmar.

(BILSV, 01.02.2014)



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook