LSVO obeležila Dan Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Subota, 01. 02. 2014. | Komentara: 0

LSVO obeležila Dan Novog Sada

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad danas je obeležio 1. februar, dan kada je pre 266 godina carica Marija Terezija potpisala „Povelju slobodnog kraljevskog grada“ i time Novi Sad postao slobodan grad.

LSV

Na Trgu slobode, ispred Gradske kuće, predstavnici GrO LSVO Novi Sad su razgovarali sa građanima o ovom značajnoj datumu i razvili transparent na kom je pisalo „266 godina slobodnog grada Novog Sada“.

- Za nas je 1.februar značajan jer se tad Novi Sad rodio kao grad. Ima još važnih datuma za naš grad, ali današnji dan je posebno značajan jer je to rođendan Novog Sada. Svim građankama i građanima želimo srećan 266. rođendan slobodnog grada Novog Sada - izjavio je tom prilikom odbornik u Skupštini grada Novog Sada Nenad Vezmar.

(BILSV, 01.02.2014)



Omladina LSV | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

Begović: Mladi nezaposleni i marginalizovani

NOVI SAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojana Begović izjavila je za Tanjug da su mladi danas potpuno marginalizovani i nisu uključeni u procese odlučivanja. Ona je kao najveći problem mladih navela nezaposlenost.
Omladina LSV | Petak, 25. 03. 2016. | Komentara: 0

Nećemo da nam prijatelji odlaze iz zemlje!

NOVI SAD, 25. mart - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine danas je mladima, predstavnicima civilnog sektora i studentskih organizacija predstavila svoj program koji obuhvata predloge za rešavanje najvećih problema sa kojima se mladi danas suočavaju.
Omladina LSV | Utorak, 23. 02. 2016. | Komentara: 0

LSVO potpisala Sporazum o saradnji sa Forumom mladih SDP BiH

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) potpisala je Sporazum o saradnji sa Forumom mladih Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (FOM SDP BIH). Takođe, potpisan je i Sporazum o saradnji između Gradskog odbora LSVO Novi Sad i Kantonalnog odbora FOM SDP BiH Sarajevo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook