LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.

Primera radi u Zrenjaninu je akcija organizovana na tri lokacije: u centralnoj gradskoj ulici, Gradnulici i Šumici, a učesnici akcije su sa građanima razgovarali o značaju razvijanja svesti o negativnim posledicama diskriminacije i govora mržnje, pokretima i organizacijama koji ih zagovaraju, kao i o učestvovanju u stvaranju boljeg, razvijenijeg, modernijeg društva u kome svi imaju jednaku šansu.

Sa druge strane, LSVO Bela Crkva je za samo nekoliko sati sakupila 30 potpisa podrške građana i građanki, a upisali su i tri nova člana.

(BILSV, 20.03.2011.)




Omladina LSV | Petak, 06. 05. 2011. | Komentara: 0

1000 balona povodom Dana pobede nad fašizmom

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine obeležiće u nedelju 8. maja Dan pobede nad fašizmom puštanjem 1000 balona u centru Novog Sada. Tim povodom LSVO će najpre organizovati uličnu akciju u Zmaj Jovinoj ulici ispred broja 19. sa početkom u 12 časova.
Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook