LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.

Primera radi u Zrenjaninu je akcija organizovana na tri lokacije: u centralnoj gradskoj ulici, Gradnulici i Šumici, a učesnici akcije su sa građanima razgovarali o značaju razvijanja svesti o negativnim posledicama diskriminacije i govora mržnje, pokretima i organizacijama koji ih zagovaraju, kao i o učestvovanju u stvaranju boljeg, razvijenijeg, modernijeg društva u kome svi imaju jednaku šansu.

Sa druge strane, LSVO Bela Crkva je za samo nekoliko sati sakupila 30 potpisa podrške građana i građanki, a upisali su i tri nova člana.

(BILSV, 20.03.2011.)




Omladina LSV | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

Begović: Mladi nezaposleni i marginalizovani

NOVI SAD - Predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojana Begović izjavila je za Tanjug da su mladi danas potpuno marginalizovani i nisu uključeni u procese odlučivanja. Ona je kao najveći problem mladih navela nezaposlenost.
Omladina LSV | Petak, 25. 03. 2016. | Komentara: 0

Nećemo da nam prijatelji odlaze iz zemlje!

NOVI SAD, 25. mart - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine danas je mladima, predstavnicima civilnog sektora i studentskih organizacija predstavila svoj program koji obuhvata predloge za rešavanje najvećih problema sa kojima se mladi danas suočavaju.
Omladina LSV | Utorak, 23. 02. 2016. | Komentara: 0

LSVO potpisala Sporazum o saradnji sa Forumom mladih SDP BiH

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) potpisala je Sporazum o saradnji sa Forumom mladih Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (FOM SDP BIH). Takođe, potpisan je i Sporazum o saradnji između Gradskog odbora LSVO Novi Sad i Kantonalnog odbora FOM SDP BiH Sarajevo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook