Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Četvrtak, 16. 04. 2015. | Komentara: 0

Nenad Bogdanov predsednik LSVO Zrenjanin

ZRENJANIN - Na redovnoj godišnjoj Izbornoj skupštini Omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin izabrano je novo rukovodstvo - predsednik i potpredsednik.

LSV
 
Podrškom većine prisutnih članova i članica Omladine GrO LSV Zrenjanin, za predsednika je večeras izabran Nenad Bogdanov, student visoke tehničke škole strukovnih studija - inženjerski menadžment, dok je za potpredsednika izabran Miloš Savin, student fakulteta „Mihajlo Pupin“ - inženjer zaštite životne sredine.
 
- Mladi u našem gradu su nezadovoljni situacijom. Pored toga što nemaju perspektivu za kvalitetno obrazovanje i rad, nemaju ni gde kvalitetno da provode svoje slobodno vreme. Na nama, Omladini GrO LSV Zrenjanin, je da to stanje promenimo - izjavio je predsednik zrenjaninski omladinaca Nenad Bogdanov.
 
(BILSV, 16.04.2015)



Omladina LSV | Utorak, 24. 01. 2012. | Komentara: 0

Radionice o LGBT pitanjima

NOVI SAD – Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad pokrenuo je niz radionica koje se bave LGBT pitanjima, a kako navodi koordinatorka ovih radionica Emina Gojak, cilj je da se omladinci i omladinke bolje upoznaju sa LGBT pokretom u Srbiji, njegovim nastankom, aktivnostima i ciljevima, kako bi što bolje pokazali društvenu i političku odgovornost, zrelost i solidarnost u zastiti prava LGBT populacije.
Omladina LSV | Subota, 21. 01. 2012. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica Novosadske racije

NOVI SAD - Polaganjem venca na Spomenik žrtava racije i minutom ćutanja, Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad (GrO LSVO Novi Sad) obeležio je pomen na žrtve pogroma iz 1942. godine.
Omladina LSV | Subota, 10. 12. 2011. | Komentara: 0

Ljudska prava niko ne sme da krši

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad saopštio je danas da 10. decembar, Međunarodni dan ljudskih prava, ne sme biti samo mrtvo slovo na papiru, već da svako ima pravo da, zna koja prava ima i da bude svestan da niko ne sme da ih krši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook