Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
LSV



Na redovnoj Izbornoj skupštini novosadskog odbora LSVO, za potpredsednike su izabrani Marijana Bijelić i Rade Maleš. Ovom prilikom izabrano je i 13 članica i članova Gradskog odbora te, uz rukovodstvo, ovo telo broji 16 članica i članova.

Nakon izbora, Igor Novaković se zahvalio na ukazanom poverenju, istakavši da je u prethodnom periodu postojala odlična saradnja i da mu je zadovoljstvo da ponovo predstavlja GrO LSVO Novi Sad.

Novosadski omladinci su podržali kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO, a za potpredsednike/ce Vladimira Ivančevića, Bojanu Begović i Vladana Keljevića. Za članove i članice Foruma LSVO predloženi su Rade Maleš, Marijana Bijelić, Aleksandar Borbaš, Marko Ralić-Grujić, Nenad Mihajlović, Nenad Vezmar i Noori Pal Al-Baiati
 
(BILSV, 04.06.2014)



Omladina LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Autan patrola u Kikindi

KIKINDA - Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda je na glavnom gradskom trgu organizovala akciju pod nazivom „Autan patrola“. Cilj akcije je bio da se građanima direktno pruži zaštita od komaraca na jedno veče, kao i da se skrene pažnja na to da bi “patrole” trebale da budu u službi građana.
Omladina LSV | Nedelja, 08. 06. 2014. | Komentara: 0

Nenad Mišković na čelu Omladine LSV

NOVI SAD – Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine izabrala je sinoć, na Drugom redovnom izbornom kongresu, novo rukovodstvo. Za predsednika je izabran Nenad Mišković, doskorašnji predsednik zrenjaninske omladinske organizacije.
Omladina LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

LSVO protiv svih oblika cenzure

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) je zabrinuta zbog učestalih slučajeva povlačenja tekstova, blogova i snimaka sa interneta, kao i prekidanja rada nekih internet stranica čega smo bili svedoci u prethodnim nedeljama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook