Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
LSV



Na redovnoj Izbornoj skupštini novosadskog odbora LSVO, za potpredsednike su izabrani Marijana Bijelić i Rade Maleš. Ovom prilikom izabrano je i 13 članica i članova Gradskog odbora te, uz rukovodstvo, ovo telo broji 16 članica i članova.

Nakon izbora, Igor Novaković se zahvalio na ukazanom poverenju, istakavši da je u prethodnom periodu postojala odlična saradnja i da mu je zadovoljstvo da ponovo predstavlja GrO LSVO Novi Sad.

Novosadski omladinci su podržali kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO, a za potpredsednike/ce Vladimira Ivančevića, Bojanu Begović i Vladana Keljevića. Za članove i članice Foruma LSVO predloženi su Rade Maleš, Marijana Bijelić, Aleksandar Borbaš, Marko Ralić-Grujić, Nenad Mihajlović, Nenad Vezmar i Noori Pal Al-Baiati
 
(BILSV, 04.06.2014)



Omladina LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Pronaći napadače na mladića u Novom Sadu

NOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na mladića, kojeg su juče u Novom Sadu pretukle nepoznate osobe, a potom pobegle i ostavile ga da leži u nesvesnom stanju.
Omladina LSV | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Obeležen Međunarodni dan mira

VOJVODINA - Članice i članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine širom pokrajine danas su obeležili Međunarodni dan mira. U Zrenjaninu su organizovali uličnu akciju u glavnoj gradskoj ulici.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 09. 2011. | Komentara: 0

I zrenjaninski ligaši dali krv

ZRENJANIN - Drugi put ove godine članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi na Odeljenju za transfuziologiju Opšte bolnice "Đorđe Joanović".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook